• Mi organizujemo
  • Mi kreiramo
  • Mi komuniciramo
  • Mi smo Vision Event

O NAMA

Ivona - O NAMA

Agencija Vision Event bavi se event management-om, marketingom i PR-om. Mi osmišljavamo, organizujemo i realizujemo sve vrste poslovnih događaja, PR kampanje i marketinške aktivnosti.

Vision Event pruža profesionalnu uslugu organizacije konferencija, kongresa, konvencija, sajmova, festivala, predavanja, promocija proizvoda i usluga, kao i realizacije marketing kampanja, dizajna, PR-a i kriznog PR-a.

Za uspješno organizovan i zapažen poslovni događaj, o kojem će se pričati sa oduševljenjem, pobrinuće se naš kreativni tim. Mi uživamo u stvaranju događaja koji će Vaš biznis učiniti uspješnijim, koji će Vaš brend učiniti jačim, koji ce Vašu ponudu učiniti atraktivnijom. Mi doprinosimo Vašem uspjehu. Vaše je da imate ideju o tome šta želite, naše je da je realizujemo.

Našim klijentima pružamo kompletan servis – od kreiranja idejnog rješenja, preko planiranja i organizacije, do realizacije. Kreiramo događaje koji će prenijeti Vašu ključnu poruku na kreativan i efikasan način, u cilju dodatnog jačanja imidža i brenda Vaše kompanije. Mi imamo ekspertizu koja je potrebna da svaki Vaš događaj učinimo uspješnim.

Izvršna direktorka
Ivona Dabetić Jovović

KONTAKT

Vaše ime*

Vaša mejl adresa*

Vaša poruka*

Kontakt informacije

Ulica Moskovska br.65, Zgrada Maxim, 81000 Podgorica

+382 69 010 014

www.visionevent.me