DRUGI SAJAM ARHITEKTURE, GRAĐEVINE I ENTERIJERA “SPACE”

1016220

Drugi Sajam arhitekture, građevine i enterijera “Space” održao se od 5. do 7. aprila 2019. godine, u posebno adaptiranom ambijentu centralnog atrijuma tržnog centra Delta City,  u organizaciji Vision Event-a.

Na „Space“-u su se predstavile renomirane firme i institucije, arhitektonski biroi, firme koje se bave uređenjem enterijera i eksterijera do najsitnijih detalja, a koje svoje poslovanje baziraju na kvalitetu, funkcionalnosti i modernom dizajnu. Učesnici sajma su u jedinstvenom ambijentu predstavili svoju aktuelnu ponudu, inovativne proizvode, buduće projekte i najnovija dostignuća namijenjena uređenju doma, poslovnih prostora i ugostiteljskih objekata.

Učesnici na Space-u su bili: Entext, Doding, Temas lighting, Kips, Europrojekt, Habitat, Cubico, Green Factory Montenegro, Velux i Fakultet za politehniku Univerziteta Donja Gorica. Pored navedenih, na sajmu se predstavio i Arhitektonski fakultet Univerziteta Crne Gore, Archifocus i Project Design Studio.

Organizatator sajma za cilj je imao da u sklopu manifestacije podstakne i ohrabri stvaralaštvo mladih i talentovanih ljudi. U vezi s tim, predstavljena su idejna rješenja i projekti studenata za izradu arhitektonskih maketa, primjenom savremene 3D štampe, a svim zainteresovanim građanima studenti su pružali i besplatnu stručnu pomoć u projekciji životnog i radnog prostora.

Takođe, učesnici sajma su se potrudili da za sve posjetioce pripreme brojna iznenađenja, popuste i povlašćene uslove kupovine tokom trajanja sajma i nakon njegovog završetka.