PRVI SAJAM ARHITEKTURE, GRAĐEVINE I ENTERIJERA “SPACE”

31947364_2276799559214532_6492067853607370752_o

Prvi Sajam arhitekture, građevine i enterijera “Space”, održao se od 4. do 6. maja 2018. godine, u atraktivnom i posebno adaptiranom ambijentu centralnog atrijuma TC Delta City, u organizaciji Vision Event-a.

Na „Space“-u su se predstavile renomirane firme i institucije, arhitektonski biroi, firme koje se bave uređenjem enterijera i eksterijera do najsitnijih detalja, a koje su se svojim dosadašnjim poslovanjem izdvojile na tržištu i kvalitetom zadobile povjerenje potrošača.

Učesnici „Space“-a bili su Entext, Žižo Mural, Arhitektonski fakultet Univerziteta Crne Gore, Emmeti, Habitat, Europrojekt, Fakultet za politehniku Univerziteta Donja Gorica, Cubico, Arhi.pro Montenegro, Nova Galerija Vizuelnih Umjetnosti iz Beograda, kao i zastupnih italijanskih brendova Marca Corona, Scarabeo, Fima i Box Docce 2B. Pored navedenih učesnika, na sajmu su se predstavili i Synthesis architecture&design, Archifocus, Puratehnik, Green Factory Montenegro, Sienersys i Feng Shui.

U sklopu trajanja sajma, omogućeno je predstavljanje radova i projekata studenata, besplatno prezentovanje autentičnih rješenja za dizajn enterijera mladih kreativaca, besplatno pružanje stručne pomoći građanima u projekciji životnog i radnog prostora, a za najmlađe posjetioce najrazličitije aktivnosti za ispoljavanje kreativnosti kroz igru. Takođe, učesnici su za sve posjetioce priredili brojna iznenađenja, popuste i povlašćene uslove kupovine, kao i nagradne igre.