Sajam novih tehnologija “Smart Tech” 2017.

23845846_748066535382056_4383037350066855457_o

Peti Sajam novih tehnologija „Smart Tech“ održao se 25. i 26. novembra 2017. godine u centralnom atrijumu TC Delta City, u organizaciji agencije Vision Event, pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke Crne Gore, uz podršku Ministarstva ekonomije Crne Gore.

Na ovogodišnjem Sajmu novih tehnologija, posjetiocima je oba dana vikenda, od 10 časova do 22 časa, omogućeno da se u atraktivnom ambijentu upoznaju sa benefitima i mogućnostima primjene savremene tehnologije, kao i da se informišu o najnovijim svjetskim trendovima koji diktiraju razvoj modernog društva, a dostupni su u Crnoj Gori.

Pored nezaobilaznih pametnih telefona, tableta i računara, televizijskih sistema, pametnih kućnih aparata, audio i video opreme, na sajmu su prezentovane aplikacije koje štede naše vrijeme i olakšavaju nam svakodnevicu, razni gadget-i, oprema za video igrice, savremene multimedijalne usluge, kao i mnogi drugi pametni proizvodi trenutno aktuelnih brendova.

Ovogodišnji učesnici – D Photo, Stratus, Com Trade, E kupi, Bang&Olufsen, EWE, Mobileland, RDC, EKIP, odsjek Mehatronika sa Mašinskog fakulteta, tim „MonteBot“ iz OŠ „Pavle Rovinski“, Hipotekarna banka, UNICEF i Telenor su na svojim izložbenim prostorima vršili prezentaciju i prodaju aktuelnih proizvoda i usluga, pružajući informacije svim zainteresovanim posjetiocima o najnovijim tehnološkim dostignućima.

Preko 40 000 posjetilaca, koliko ih je bilo za oba dana vikenda, bilo je u prilici da oproba i dokaže svoje vještine na Gaming turniru, koji je organizovao E-Sports savez, kao i da preuzme besplatni fotomagnet sa željenom slikom, koje smo obezbijedili u saradnji sa Instalab-om.