Veuve Clicquot Business Woman Award 2017

IMG_7334

Svečana dodjela prestižne i svjetski priznate nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award najuspješnijoj poslovnoj ženi u Crnoj Gori, upriličena je 12. oktobra 2017. godine u atraktivnom ambijentu hotela CentreVille u Podgorici, u organizaciji kompanije Energy Star International.
U našoj zemlji nominovane su izuzetne žene iz različitih područja djelovanja, žene sa vizijom, zavidnim ambicijama i dostignućima, žene koje svojim poslovnim poduhvatima inspirišu i podstiču i druge žene i mlađe generacije. Nominovane žene za ovu prestižnu nagradu su: Milena Đukanović, Dejana Ponoš, Edita Dautović i Ana Golubović.
Veuve Clicquot Business Woman Award održava se regionalno (Hrvatska, Crna Gora, Srbija i Slovenija), a koncept nagrađivanja podrazumijeva da se sve finalistkinje zemalja učesnica okupe na finalnoj dodjeli i proglašenju, koje će se ove godine održati 29. novembra u Zagrebu, u hotelu „Esplanade“. Nakon toga, pobjednica će imati izvanrednu priliku da učestvuje na završnoj večeri u Francuskoj, u gradu Reims, zajedno sa pobjednicama svih zemalja u kojima se dodeljuje ova prestižna nagrada.
Kompletan event management radila je agencija Vision Event.